Curs Epilare Definitiva LASER / IPL SI SPL

Dacă ești în căutarea unei cariere în industria esteticii și îți dorești să înveți cele mai noi și eficiente tehnici de epilare definitivă laser, atunci acest curs este alegerea perfectă pentru tine!
În cadrul cursului vei învăța cum să lucrezi cu echipamentele de epilare definitivă laser (alexandrite, dioda, nd-yag), să identifici tipurile de piele și fire de păr, precum și să îți dezvolți abilitățile de comunicare cu clienții. Vei înțelege beneficiile acestei tehnologii și cum să o promovezi pentru a-ți atrage mai mulți clienți.
Cu aceste cunoștințe noi, vei putea să îți deschizi propria afacere sau să te angajezi într-un salon de înfrumusețare de top. Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te astăzi la cursul de epilare.

Data limita de inscriere
10 februarie 2024
Locuri limitate
Pret: 1200 lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata 2 zile
Locatie: Str. G-ral Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
Formare individuala,
tip 1 la 1 (o singură elevă + profesorul)

Actele necesare pentru inscriere:

 1. Copie dupa CI sau BI;
 2. Copie dupa certificatul nastere;
 3. Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul);
 4. Copie dupa ultima diploma de studii (minim 12 clase);
 5. Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru curs”

Pentru persoanele care nu detin diploma de 12 clase se va elibera diploma de participare eliberata de Centrul de Formare Profesionala Magic Andreea Beauty!

Alege programul pentru cursul de epilare definitivă laser:

Dacă ești pasionat de estetică și dorești să înveți cele mai noi și eficiente tehnici de epilare definitivă laser, atunci cursul nostru este alegerea perfectă pentru tine! Avem opțiuni flexibile de programare, astfel încât poți alege să participi la cursul nostru în timpul săptămânii, dimineața și/sau seara, ori sâmbăta timp de 4 ore, în funcție de preferințele tale.

În cadrul acestui curs vei învăța cum să folosești tehnologia laser pentru a elimina părul nedorit, cum să identifici tipurile de piele și fire de păr, respectiv cum să comunici eficient cu clienții. Vei învăța despre beneficiile acestei tehnologii și cum să o promovezi pentru a-ți atrage mai mulți clienți.

Înscrie-te acum și fii pregătit să devii expert în domeniul epilării definitive cu laser! Vei dobândi cunoștințe valoroase și abilități practice care te vor ajuta să-ți deschizi propria afacere sau să te angajezi într-un salon de înfrumusețare de top.

În cadrul acestui curs vei învăța cum să folosești tehnologia laser pentru a elimina părul nedorit, cum să identifici tipurile de piele și fire de păr, respectiv cum să comunici eficient cu clienții. Vei învăța despre beneficiile acestei tehnologii și cum să o promovezi pentru a-ți atrage mai mulți clienți. Înscrie-te acum și fii pregătit să devii expert în domeniul epilării definitive cu laser! Vei dobândi cunoștințe valoroase și abilități practice care te vor ajuta să-ți deschizi propria afacere sau să te angajezi într-un salon de înfrumusețare de top.

Ce înveți în cadrul unui curs de epilare definitivă laser?

Dacă dorești să devii un expert în acest domeniu, un curs de epilare definitivă laser este alegerea perfectă pentru tine! În timpul acestui curs vei învăța cele mai noi și eficiente tehnici de eliminare a părului nedorit, precum și cum să identifici tipurile de piele și fire de păr și să comunici eficient cu clienții.

Vei fi instruit cu privire la modul în care funcționează tehnologia laser și cum să o utilizezi în mod corespunzător pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, vei învăța despre beneficiile acestei tehnologii și cum să promovați serviciile de epilare definitivă laser pentru a atrage mai mulți clienți. Uite ce urmează să înveți în cadrul unui curs epilare definitivă laser:

 1. Tehnica LASER, IPL și SPL;
 2. Istoria tehnologiei de epilare definitivă laser;
 3. Termeni generali în tehnologiile L.A.S.E.R. şi I.P.L.;
 4. Noțiuni despre PIELE (anatomie, structură, morfologie, glande, funcțiile pielii, fototip piele);
 5. Noțiuni despre FIRUL DE PĂR (structură, ciclu de creștere, grafic de creștere a firului de păr);
 6. Protocoale, setări și pași de lucru;
 7. Diagnoza și anamneza corectă a pacientului pentru realizarea tratamentului în condiții maxime de siguranță;
 8. Utilizarea echipamentelor pentru tratamentul de epilare definitivă laser;
 9. Mod de întreținere PRE și POST tratament;

În general, un curs de epilare definitivă laser îți oferă cunoștințe valoroase și abilități practice care îți permit să obții cele mai bune rezultate în ceea ce privește eliminarea părului nedorit cu ajutorul tehnologiei laser. Înscrie-te acum și fii pregătit să devii un expert în acest domeniu, aflat în plină creștere!

Competențe dobândite printr-un curs de epilare definitivă laser

Dacă vrei să devii expert în eliminarea părului nedorit și să oferi clienților tăi un ten neted și perfect, atunci nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum la cursul de epilare definitivă laser! Vei învăța cele mai moderne tehnici și abilități necesare pentru a-ți ajuta clienții să se simtă minunat în propria piele. Competențele dobândite sunt după cum urmează:

 1. Epilarea definitiva cu IPL;
 2. Executarea îngrijirii post-tratament;

În urma acestui curs, vei fi capabil/ă să identifici tipurile de piele, să aplici tratamente personalizate și să promovezi serviciile tale. Nu mai aștepta, începe-ți cariera de succes cu ajutorul acestui curs de epilare definitivă laser!

Autorizații și certificare curs de epilare definitivă laser

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii, Ministerul Educației, iar la finalul acestora primiți un certificat de absolvire care atestă abilitățile profesionale dobândite.

Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564, este operator de date cu caracter personal, nr 0012424 în Registrul de Evidenta a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

DIPLOMA ACREDITATA de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, respectiv eliberată prin Agenția Națională de Calificări (ANC), se acorda conform RNCP OPERATOR INTRETINERE CORPORALA, RO/04/1012/223, pentru “MODUL V – EPILARE DEFINITIVA”.

Sesiunile de examinare cu comisia ANC se vor organiza în București la o dată ulterior stabilită absolvirii cursului și anunțată din timp cursanților. Detalii suplimentare, în ceea ce privește examinarea, se transmit în timpul cursului sau ulterior finalizarii cursului.

 

""
1
Formular de contact
Numesi prenume
Telefon
Mesajul tau
0 /
Acord
Previous
Next