Magic Andreea Beauty

Magic Andreea Beauty

Despre noi

Magic Andreea Beauty

La Magic Andreea Beauty, credem cu tărie că fiecare persoană are dreptul la visul lor de a străluci în industria frumuseții. Suntem aici pentru a transforma aceste vise în realitate. Dacă îți dorești să-ți sporești veniturile sau să transformi pasiunea ta într-o carieră strălucitoare în domeniul cosmetologiei, manichiurii/pedichiurii, remodelării corporale, masajului sau epilării definitive, atunci ai ajuns în locul potrivit.

La Magic Andreea Beauty, punem accentul pe excelentă și profesionalism. Fiecare cursant primește o educație de înaltă calitate, susținută de un personal cu experiență și acreditat. De-a lungul anilor, am avut bucuria de a forma peste 1500 de specialiști în frumusețe, iar diplomele noastre sunt recunoscute pe plan internațional.

Ceea ce facem aici este mai mult decât învățare. Este despre împărtășirea pasiunii noastre pentru frumusețe și despre ajutorul pe care îl oferim pentru a-ți atinge potențialul maxim în acest domeniu captivant.

Suntem nerăbdători să te avem alături de noi în această călătorie captivantă către excelentă și reușită în lumea frumuseții. Vino să împărțim împreună secretele și cunoștințele care te vor ajuta să strălucești!

Cu toată dragostea și entuziasmul pentru frumusețe,

Echipa Magic Andreea Beauty

Echipa noastră

Mihaela Ionescu

Formator

Marius Danalache

Formator