Curs tratamente faciale

 

Realizarea tratamentelor faciale cu aparatura specifica (Vapofor, Vapozon, Electroderm,Ultarsunete, Galvanic, Radiofrecventa, Masca cu lumina led, Hydrodermabraziune, Laser, IPL, Oxygen Hiperbaric, Cooler, Mezoterapie virtuala).
Bonus: Masaj Facial Piatra Gua Sha (Serpentina Nobila)

Data limita de inscriere 9 decembrie 2023
Locuri limitate
Pret: 1500 lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata 1 luna
Locatie: Str. G-ral Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
Gratuit: Masaj facial + Piatra Gua Sha (serpentina nobila)

Actele necesare pentru inscriere:

  • Copie dupa CI sau BI;
  • Copie dupa certificatul nastere;
  • Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul);
  • Copie dupa ultima diploma de studii (minim 12 clase);
  • Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru curs”

Pentru persoanele care nu detin diploma de 12 clase se va elibera diploma de participare eliberata de Centrul de Formare Profesionala Magic Andreea Beauty!

Alege programul pentru cursul de tratamente faciale

Îți oferim opțiuni flexibile de programare, astfel încât să poți participa la cursul nostru în timpul săptămânii, dimineața și/sau seara, ori sâmbăta, în funcție de programul tău. Așteptăm să te alături acestui curs și să-ți dezvolți abilitățile pentru a deveni un profesionist în domeniul remodelării corporale!

La cursul de TRATAMENTE FACIALE vei invata despre:

  • Realizarea tratamentelor faciale cu aparatura specifica (Vapofor, Vapozon, Electroderm,Ultarsunete, Galvanic, Radiofrecventa, Masca cu lumina led, Hydrodermabraziune, Laser, IPL, Oxygen Hiperbaric, Cooler, Mezoterapie virtuala)
  • Aplicarea produselor cosmetice post-tratament

Autorizații și certificare curs

DIPLOMA ACREDITATA de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, respectiv eliberată prin Agenția Națională de Calificări (ANC), se acorda conform RNCP OPERATOR INTRETINERE CORPORALA, RO/04/1012/223, pentru “MODUL III – TRATAMENTE FACIALE”.

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei, iar la finalul acestora primiti un certificat de absolvire care atesta abilitatile profesionale dobandite.

Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564 este operator de date cu caracter personal nr 0012424 in registrul de evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Sesiunile de examinare cu comisia ANC se vor organiza in Sibiu sau Bucuresti la o data ulterior stabilita absolvirii cursului si anuntata din timp elevilor. Detalii suplimentare in ceea ce priveste examinarea se transmit in timpul cursului sau ulterior finalizarii cursului functie de directivele ANC-ului si academiei.

 

""
1
Formular de contact
Numesi prenume
Telefon
Mesajul tau
0 /
Acord
Previous
Next