CURS MASEUR

Dacă îți dorești să faci o schimbare în cariera ta și să-ți dezvolți abilitățile într-un domeniu în creștere, atunci un curs maseur poate fi exact ceea ce cauți! Învață tehnici profesionale de masaj și dezvoltă abilitățile necesare pentru a-ți ajuta clienții să se simtă mai bine în pielea lor.
Cursul de maseur se poate plăti în 3 rate.
În prețul cursului sunt incluse suportul de curs și toate materialele pentru practică.

Bonus : Curs masaj facial + Masaj cu bețe de bambus
Cursul de maseur îți poate oferi cunoștințe valoroase despre anatomia și fiziologia corpului uman, tehnici de masaj, precum și despre modalitățile de promovare a serviciilor tale. În plus, vei avea oportunitatea de a-ți crea propria afacere sau de a te angaja într-un salon de masaj de renume. Nu mai aștepta, înscrie-te acum la cursul de maseur și începe o nouă etapă în cariera ta!

Data limita de inscriere 10 februarie 2024
Locuri limitate
Pret: 3500 lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata 3-6 luni
Locatie: Str. G-ral Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
Gratuit: Masaj facial + Masaj cu bete de bambus

  1. Copie după CI sau BI;
  2. Copie după certificatul naștere;
  3. Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul);
  4. Copie după ultima diploma de studii (minim 12 clase);
  5. Adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „apt pentru curs”;

Pentru persoanele care nu detin diploma de 12 clase se va elibera diploma de participare eliberata de Centrul de Formare Profesionala Magic Andreea Beauty!

Alege programul pentru curs maseur

Dacă ești interesat de arta masajului și îți dorești să înveți tehnicile cele mai eficiente pentru a ajuta oamenii să se relaxeze și să se simtă mai bine, atunci cursul maseur este alegerea perfectă pentru tine! Ai opțiunea să participi la cursul nostru sâmbăta, sau să alegi varianta flexibilă, de timpul săptămânii, dimineața și/sau seara.

Îți garantăm că vei învăța cele mai recente tehnici de masaj și multe alte secrete pentru a-ți ajuta clienții să se simtă mai bine în propriul corp. Înscrie-te acum și descoperă cum să devii expert în arta masajului!

Ce înveți în cadrul unui curs maseur?

Un curs maseur este esențial pentru cei care doresc să devină profesioniști în această industrie în continuă dezvoltare. De-a lungul cursului, vei învăța despre anatomia și fiziologia corpului uman, precum și tehnici de masaj pentru a trata diferite afecțiuni și a ajuta la relaxarea și revitalizarea mușchilor și a întregului corp. În plus, vei învăța să comunici eficient cu clienții și să creezi o experiență de masaj personalizată, în funcție de nevoile lor individuale.

Dacă te pasionează sfera masajului și îți dorești să înveți diverse tehnici optime pentru a ajuta oamenii să se simtă mai bine în propriul corp, atunci un curs maseur este exact ceea ce ai nevoie!

Curs maseur cuprinde 3 module:

Modulul 1 – Masajul de întreținere și relaxare;

Modulul 2 – Masajul reflexogen;

Modulul 3 – Masajul terapeutic( masaj limfatic, masaj anticelulitic);

În cadrul acestui curs, vei învăța secretele cele mai bune pentru a calma mintea și a relaxa corpul, îmbunătățind starea de bine a clienților tăi. Te așteptăm la centrul de formare profesională Magic Andreea Beauty pentru un curs maseur de excepție!

Competențe dobândite în cadrul unui curs masaj:

1. Etică și standarde profesionale specifice masajului
2. Asigurarea condițiilor igienico-sanitare în activitatea de masaj
3. Organizarea activității maseurului
4. Aplicarea masajului de întreținere și relaxare
5. Aplicarea masajului reflexogen
6. Aplicarea masajului terapeutic
7. Aplicarea drenajului limfatic
8. Aplicarea masajului anticelulitic
9. Aplicarea masajului profund al țesuturilor
10. Stabilirea tehnicilor și tipurilor de masaj
11.Dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a activității profesionale

Autorizații și certificare curs maseur

Autorizații și certificare curs maseur

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii, Ministerul Educației, iar la finalul acestora primiți un certificat de calificare recunoscut, atât pe teritoriul României, cât și Internațional, care atestă abilitățile profesionale dobândite.

Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564, este operator de date cu caracter personal nr. 0012424 în Registrul de Evidenta a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Înscrie-te acum la acest curs maseur și descoperă cum să devii expert în arta masajului! Învață cele mai eficiente tehnici și dobândește abilitățile necesare pentru a-ți ajuta clienții să se simtă mai bine în propriul corp. Nu pierde ocazia de a dobândi o competență valoroasă și de a-ți transforma pasiunea într-o carieră de succes!

 

""
1
Formular de contact
Numesi prenume
Telefon
Mesajul tau
0 /
Acord
Previous
Next