Curs microneedling

Dacă îți dorești să înveți cele mai noi și eficiente tehnici de îngrijire a pielii, atunci un curs microneedling este exact ceea ce cauți!

Data limita de inscriere 9 decembrie 2023
Locuri limitate
Pret: 800lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata 2 luni
Locatie: Str. G-ral Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
GRATUIT: Executarea manichiurei cu oja semipermanenta

Acte necesare pentru înscriere la curs microneedling

 • Copie după CI sau BI;
 • Copie după certificatul naștere;
 • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul);
 • Copie după ultima diploma de studii (minim 12 clase);
 • Adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „apt pentru curs”;
 • Pentru persoanele care nu detin diploma de 12 clase se va elibera diploma de participare eliberata de Centrul de Formare Profesionala Magic Andreea Beauty!

Alege programul pentru un curs microneedling

Dacă îți dorești să înveți cele mai noi și eficiente tehnici de îngrijire a pielii, atunci un curs microneedling este exact ceea ce cauți! În cadrul acestui curs practic, vei învăța cum să utilizezi cele mai avansate tehnologii specializate pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii.

Îți oferim opțiuni flexibile de programare, astfel încât să poți participa la cursul nostru în timpul săptămânii, dimineața și/sau seara, ori în sâmbăta timp de 4 ore, în funcție de programul tău. Așteptăm să te alături acestui curs și să-ți dezvolți abilitățile pentru a deveni un profesionist în domeniul îngrijirii pielii prin microneedling!

Ce înveți în cadrul unui curs microneedling?

Dorești să înveți o tehnică modernă și eficientă de îmbunătățire a aspectului pielii? Cursul nostru de microneedling este alegerea perfectă pentru tine! În cadrul acestui curs, vei învăța cum să folosești ace microneedle specializate pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele, reducând astfel aspectul ridurilor, acneei și a altor probleme ale pielii. Iată ce poți învăța în cadrul acestui curs:

 • Aplicarea normelor igienico-sanitare și securitate în muncă;
 • Kit-ul de lucru și substanțe necesare;
 • Indicații și contraindicații;
 • Beneficiile tratamentului cu microneedling;
 • Pregătirea postului de lucru;
 • Diagnoza pielii și pregătirea clientului;
 • Protocoale corecte, în funcție de tipul de ten și afecțiunea vizată;
 • Indicații post procedura și de îngrijire la domiciliu;

Practica se va desfășura pe modele umane cu scopul de a învăța exact cum să te comporți cu clientul în timpul prestării acestui tip de serviciu. Înscrie-te acum la cursul nostru de microneedling și devino un expert în acest domeniu fascinant al îngrijirii pielii!

Competențe dobândite printr-un curs microneedling

Dacă vrei să devii expert în microneedling și să oferi clienților tăi o îngrijire de excepție a pielii, atunci înscrie-te acum la un curs microneedling!

Vei învăța cele mai avansate tehnici și abilități necesare pentru a obține cele mai bune rezultate în microneedling. Competențele dobândite sunt următoarele:

 • Realizarea tratamentelor faciale cu aparatură specifică;
 • Aplicarea produselor post-tratament;

Nu mai sta pe gânduri, începe-ți cariera de succes prin înscrierea la acest curs microneedling!

Autorizații și certificare pentru curs microneedling

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii, Ministerul Educației, iar, la finalul acestora, primești un certificat de absolvire care atestă abilitățile profesionale dobândite.

Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564, este operator de date cu caracter personal nr 0012424 în Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

DIPLOMA ACREDITATA de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, respectiv eliberată prin Agenția Națională de Calificări (ANC), se acorda conform RNCP OPERATOR INTRETINERE CORPORALA, RO/04/1012/223, pentru “MODUL II - APARATURA REMODELARE CORPORALA”.

Sesiunile de examinare cu comisia ANC se vor organiza în Sibiu sau București la o data ulterior stabilita absolvirii cursului și anunțată din timp cursanților. Detalii suplimentare în ceea ce privește examinarea se transmit în timpul cursului sau ulterior finalizarii cursului, în funcție de directivele ANC-ului și ale academiei.

 

 

""
1
Formular de contact
Numesi prenume
Telefon
Mesajul tau
0 /
Acord
Previous
Next