CURS APARATURA REMODELARE CORPORALA

 

Cursul de aparatură pentru remodelare corporală este alegerea ideală pentru oricine dorește să învețe cum să ofere soluții personalizate pentru modelarea corpului și îmbunătățirea aspectului fizic al clienților lor.
Bonus: Masaj facial
Acest curs practic îți oferă abilitățile necesare pentru a utiliza tehnologia modernă și aparatele specializate pentru a oferi servicii profesionale și eficiente de remodelare corporală. Învață cum să elimini celulita, să tonifiezi pielea și să reduci circumferința corpului cu aceste tehnici avansate de remodelare corporală!

Data limita de inscriere 9 decembrie 2023
Locuri limitate
Pret: 2000 lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata 3 luni
Locatie: Str. G-ral Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
GRATUIT:
Masaj facial

Acte necesare pentru înscriere la curs aparatură remodelare corporală

 • Copie după CI sau BI;
 • Copie după certificatul naștere;
 • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul);
 • Copie după ultima diploma de studii (minim 12 clase);
 • Adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „apt pentru curs”;
 • Pentru persoanele care nu detin diploma de 12 clase se va elibera diploma de participare eliberata de Centrul de Formare Profesionala Magic Andreea Beauty!

Alege programul pentru cursul de remodelare aparatură corporală

Dacă îți dorești să înveți cele mai noi și eficiente tehnici de remodelare corporală, atunci cursul nostru de aparatură este exact ceea ce cauți! În cadrul acestui curs practic, vei învăța cum să utilizezi cele mai avansate aparate specializate pentru a obține rezultate spectaculoase în remodelarea corpului.

Îți oferim opțiuni flexibile de programare, astfel încât să poți participa la cursul nostru în timpul săptămânii, dimineața și/sau seara, ori în sâmbăta timp de 4 ore, în funcție de programul tău. Așteptăm să te alături acestui curs și să-ți dezvolți abilitățile pentru a deveni un profesionist în domeniul remodelării corporale!

Ce înveți în cadrul unui curs aparatură remodelare corporală?

Ești pasionat de domeniul esteticii și dorești să înveți cele mai noi și eficiente tehnici de remodelare corporală? Atunci cursul nostru de aparatură pentru remodelare corporală este exact ceea ce ai nevoie! În cadrul acestui curs practic, vei învăța cum să utilizezi cele mai avansate aparate specializate pentru a obține cele mai bune rezultate în remodelare corporală. Iată ce poți învăța în cadrul acestui curs:

 • Diagnoză corporală;
 • Protocoale și pașii de lucru;
 • Restricții și contraindicații;

Un curs de aparatură pentru remodelare corporală îți oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe valoroase și abilități practice care te ajută să obții cele mai bune rezultate în remodelarea și îmbunătățirea aspectului fizic al clienților tăi. Înscrie-te acum și devino un expert în acest domeniu aflat în plină creștere!

Tehnologii folosite în cursul de aparatură remodelare corporală

În cadrul cursului de aparatură pentru remodelare corporală, vei descoperi cele mai avansate tehnologii și echipamente utilizate în acest domeniu în prezent. De la tehnologia laser pentru eliminarea părului nedorit și reducerea celulitei, la terapiile cu unde radio pentru tonifierea pielii și remodelarea corpului, acest curs îți oferă oportunitatea de a te familiariza cu cele mai noi tehnologii și de a învăța cum să le utilizezi pentru a obține cele mai bune rezultate în procesul de remodelare corporală. Tehnologiile folosite sunt următoarele:

 • Radiofrecvența (RF);
 • Criolipoliza;
 • Cavitație;
 • Drenaj limfatic/Presoterapie;
 • Electrostimulare;
 • Vacuum;
 • Ultrasunete (US);
 • Termoterapie / Infraroșii (IR);
 • Lipo-Laser;

Participanții la acest curs vor învăța să lucreze cu fiecare tehnologie în parte exersând pe modele umane. Înscrie-te acum și descoperă secretele din spatele celor mai eficiente tehnologii pentru remodelarea corporală!

Competențe dobândite printr-un curs aparatură remodelare corporală

Dacă vrei să devii expert în domeniul remodelării corporale și să oferi clienților tăi un aspect fizic îmbunătățit, atunci înscrie-te acum la cursul de aparatură pentru remodelarea corporală!

Vei învăța cele mai avansate tehnici și abilități necesare pentru a obține cele mai bune rezultate în modelarea corpului. Competențele dobândite sunt următoarele:

 • Realizarea tratamentelor corporale folosind aparate ce funcționează cu electrostimulare și ultrasunete;
 • Realizarea tratamentelor corporale, folosind aparate ce funcționează cu infraroșu și radiofrecvență;
 • Realizarea tratamentelor corporale, folosind aparate care funcționează cu vacuum;
 • Realizarea tratamentelor corporale, folosind aparate ce utilizează criolipoliza;

Nu mai sta pe gânduri, începe-ți cariera de succes în domeniul remodelării corporale prin înscrierea la acest curs de aparatură specializată!

Autorizații și certificare curs aparatură remodelare corporală

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii, Ministerul Educației, iar, la finalul acestora, primești un certificat de absolvire care atestă abilitățile profesionale dobândite.

Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564, este operator de date cu caracter personal nr 0012424 în Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

DIPLOMA ACREDITATA de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, respectiv eliberată prin Agenția Națională de Calificări (ANC), se acorda conform RNCP OPERATOR INTRETINERE CORPORALA, RO/04/1012/223, pentru “MODUL II - APARATURA REMODELARE CORPORALA”.

Sesiunile de examinare cu comisia ANC se vor organiza în Sibiu sau București la o data ulterior stabilita absolvirii cursului și anunțată din timp cursanților. Detalii suplimentare in ceea ce privește examinarea se transmit în timpul cursului sau ulterior finalizarii cursului, în funcție de directivele ANC-ului și ale academiei.

 

 

 

""
1
Formular de contact
Numesi prenume
Telefon
Mesajul tau
0 /
Acord
Previous
Next